[Mudik 2010] Solo

Tanpa rencana tanpa persiapan, saya berangkat ke Solo. Ndilalah sudah terbiasa berangkat dadakan. Perlengkapan sudah berada di ransel masing masing, tinggal angkut dan siap berangkat.
Cerita detilnya nanti aja. Mood nulis dah modar entah kemana. Daripada foto fotonya ngendon aja di hard disk, mending ditayangkan sekarang. Siapa tahu bermanfaat buat yang bakal pergi kesana.

becak ngiyup

Solo
2 Juli 2010



































Advertisements

94 thoughts on “[Mudik 2010] Solo

  1. moestoain said: Owh ngunu yo buk?tapi bentukke mirip karo pokis, tapi cilik2 terus gandeng.. dadine disebut pokis gandeng karo wong omah hahaha

    yowes terserah sampeyan. sing penting kan rasane seje tho.

  2. enkoos said: rasane lak seje Mus. Rangin nganggo klopo plus santen. Nek pokis adonan endog ambek gleplung.

    Owh ngunu yo buk?
    tapi bentukke mirip karo pokis, tapi cilik2 terus gandeng.. dadine disebut pokis gandeng karo wong omah hahaha

  3. anazkia said: Pdo wae karo picasaKadang make picnik.comDi lapi Anaz udah ilang semua, soale install semula :((

    picasa ono sing digawe apel krowak. nek photoscape ra ono.
    aku wis biasa nganggo picasa yen lagi males. nek pengen hasil sing luwih apik dan pas gak males, lagek nggawe sotosop.

  4. enkoos said: iyaaaa. iki enak sekaliiiiiii. aku nganti nambah kok. ra nate aku ngombe wedang diwenehi tape ketan. seger, legi, pedes, anget, nano nano yo.kuwi wedang opo tho mbak? jahe kan yo?

    yoo wedang jahe ae…neng awak angetttt

  5. enkoos said: iya, diobong disik. ngobonge yo unik mbak. sayang ra iso dipoto, soale peteng. ngundakno ISO, gambare elek.

    aku mbiyen langganan hik, ngarep kantor..nek sore2, gur kari ngawe…duhhh kangen solo juga 😦

  6. enkoos said: gak. aku nganggo picasa. pake sotosop kesuwen, musti bikin framenya, trus diukur frame dan gambarnya biar pas. lagi males ngitung. pake picasa enak, gampang, ra nganggo mikir.

    walahh mborongg….ehh ehh bajakan ra kuwi? hehehehehe

  7. enkoos said: gak. aku nganggo picasa. pake sotosop kesuwen, musti bikin framenya, trus diukur frame dan gambarnya biar pas. lagi males ngitung. pake picasa enak, gampang, ra nganggo mikir.

    Owh, kalau Anaz malah lebih seneng make photoscape hihihi.. Nggak pake mikir juga πŸ˜€

  8. anazkia said: Iki majang 3 nganggo photoshop yo, Mbak?

    gak. aku nganggo picasa. pake sotosop kesuwen, musti bikin framenya, trus diukur frame dan gambarnya biar pas. lagi males ngitung.
    pake picasa enak, gampang, ra nganggo mikir.

Leave a reply [Please don't spam but OOT is highly appreciated :P]

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s